OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

mandag den 18. november 2013

Skandaler og kampagner - Løkkes bilag og Thornings NSA aflytninger

Både aviser og TV-kanaler kæmper om oplag og seertal, og en af konsekvenserne er, at skandale- og kampagnejournalistik gradvis fortrænger den grundige løbende nyhedsformidling og seriøse baggrundsdækning.

Tag som eksempel kampagnen om Lars Løkke Rasmussens udgifter i hans egenskab af formand for den oprindeligt sydkoreanske organisation til fremme af ”grøn” udvikling i den tredje verden, GGGI. Løkke lod sig – på opfordring af den siddende SSFR-regering – dumpe ned som leder af et hidtil snævert sydkoreansk foretagende. I andre verdensdele er der større afstand mellem top og bund, og derfor havde formanden hidtil som en selvfølge fløjet på første klasse. Det tog mange måneder, før Løkke ændrede rejsereglerne til, at han skulle rejse på business. Dette har medierne blæst op til en del af en skandale. Som om Løkke fra dag 1 skulle have desavoueret den hidtidige ledelse og påtvunget de sydkoreanske stiftere vores danske normer. I sandhed en provinsiel holdning, der rimer dårligt med mange af kritikernes erklæret globalistiske sindelag.

En anden del af ”skandalen” var, at GGGI havde betalt for, at Løkkes datter havde fået betalt sin flyvebillet hjem fra USA via Rio de Janeiro. Løkke havde bedt om selv at komme til at betale den, men det var ikke sket. Det kom ved første del af det berømte 4-timers pressemøde frem, at GGGI selv havde været indstillet på at betale, fordi det var deres skyld, at datteren overhovedet skulle hjem via Rio. Er det ikke tænkeligt, at parterne har misforstået hinanden?

Til sidst kom kalkunjagten så vidt, at juniorpolitikere fra regeringspartierne også krævede at se Løkkes bilag for udgifter, han havde afholdt under sine faste, bilagsfri diæter. Under hele forløbet har regeringen forholdt sig tavs, men der er næppe tvivl om, at de politiske B-ryttere har ageret efter aftale med deres chefer i regeringen. I det hele et uskønt forløb, uden sans for proportioner og rimelighed, præget af medløberi og sensationsjagt.

En anden sag, der til gengæld primært generer regeringen, er de såkaldte afsløringer fra forræderen Snowden i Moskva. Han har bl.a. ”røbet”, at den amerikanske efterretningstjeneste NSA skulle aflytte dansk elektronisk kommunikation. Stort postyr i den seriøse presse, der forlanger at vide, om vi alle bliver aflyttet af USA.

Nu har det i hvert fald siden terrorkrigen eskalerede d.11.9.2001 været kendt, at megen elektronisk kommunikation bliver screenet for ord, der kan indikere terrorvirksomhed. Så hvad er egentlig det nye?

Dertil kommer den hysteriske anklagende pegefinger mod USA. Sagen er jo, at siden 1945 har USA været den egentlige garant for vores fortsatte eksistens som frit land, og vores forsvar er baseret på det. Vi har pr. definition ingen sikkerhedsmæssige hemmeligheder for USA. (Noget andet er kommercielle hemmeligheder, både politiske og erhvervsmæssige. Men der er ingen indikationer af, at USA har foretaget sådan spionage mod os).

Noget helt andet er det med Rusland, Kina og andre ikke nødvendigvis venligtsindede lande! Hvis der er tale om aflytning af trådløs kommunikation, er der grund til at tro, at sådanne lande er lige så interesserede – om end forhåbentlig næppe lige så effektive – som USA, og de vil bruge deres indhentede udbytte på en helt anden, danskfjendtlig måde end USA. Det har medierne ikke interesseret sig det mindste for.

Det hele giver mindelser om den kolde krig, hvor den russiske ledelse spillede dygtigt på den daværende såkaldte fredsbevægelse. De nyttige idioter i Vesten er nok stort set de samme kredse, og det er dukkeførerne i Rusland sågar også: KGB er jo problemfrit blevet til FSB, og nu har de endda overtaget landets ledelse. Vi må håbe, at de kun ønsker at svække Vesten.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar